skip to Main Content

Heinerman Padel bestaat uit een zeer professioneel en gedreven team van KNLTB gediplomeerde trainers, die met hun ervaring en toewijding zorgen dat je de allerbeste begeleiding krijgt. Onze aanpak is professioneel, vakkundig en vol passie. Wij streven naar de beste trainingsomstandigheden in een ongedwongen en prettige sfeer.
Graag stellen wij ons even aan jou voor:

Christian Heinerman

Eigenaar Heinerman Tennis

Ik ben Christian Heinerman en sinds mijn 8ste heeft deze sport mij in zijn fijne greep gehouden. Na fanatiek getennist te hebben in mijn jeugd begon ik mijn professionele carrière als tennistrainer met het behalen van mijn KNLTB Tennistrainer diploma A. Daarna ben ik direct begonnen met lesgeven op TC Hoogland. Na een paar jaar lesgeven op TC Hoogland, vond ik het weer tijd worden om meer ervaringen op te doen en een andere clubcultuur te proeven. Ik koos voor een nieuwe werkomgeving bij LTV Lockhorst in Leusden. In mijn tijd als freelance tennistrainer bij deze club, heb ik ook mijn KNLTB tennistrainer B diploma gehaald. Sinds 2015 ben ik Heinerman Tennis in de huidige vorm gestart en begonnen met het verzorgen met de tennislessen op LTC Volta. Een jaar later ook als hoofdtrainer op LTV Lockhorst en TV Weldam, waar ik naast de reguliere taken, zoals het verzorgen van lessen en ontwikkelen van de selectie groepen, ook een jeugdbeleid en een algemeen clubbeleid help vorm geven en ontwikkelen.  Daarnaast help ik ook de club op diverse vlakken met het ontwikkelen van diverse tennisevenementen.

Dirk Jan Blom

Ik ben Dirk Jan Blom en woon in Wageningen. Sinds 2017 ben ik, als tennisleraar, verbonden aan Heinerman Tennis. In die periode raakte ik ook geïnteresseerd in Padel en in 2018 heb ik via de KNLTB de trainers licentie gehaald. In het winterseizoen 2018/19 heb ik voor de universiteit Wageningen mijn eerste Padeltraining gegeven en in de toekomst zullen daar nog meer cursussen volgen. Ik zie er met veel plezier naar uit om meer uren Padel training op meerdere locaties te geven!!

Dus hopelijk tot spoedig op één van de Padel locaties via Heinerman,

Groeten,
Dirk Jan Blom

Jesse Veenstra

Mijn naam is Jesse Veenstra. Ik heb sinds mijn 6de fanatiek getennist. Sinds 3 jaar ben ik door een padeltoernooi op de club helemaal enthousiast geworden over padel. Ik en een maatje van mij waren in die periode elk moment dat we tijd hadden op de padelbaan te vinden. Ik heb toen besloten om helemaal over te stappen van tennis naar padel. Ik wil graag mijn enthousiasme voor deze sport overbrengen aan jullie. Hopelijk zie ik jullie snel op de baan.

Steven Gilberts

Dag iedereen, mijn naam is Steven Gilberts. Ik ben al bezig met balsporten voor zolang ik me kan herinneren. Na veel jaren te hebben getennist ben ik overgestapt naar padel en ik ga niet meer terug! Hopelijk kan ik jullie net zo enthousiast krijgen als ik zelf ben. Tot snel op de padelbaan!

Back To Top