skip to Main Content

Goed nieuws: ook dit zomerseizoen – van april t/m september – is het voor de leden van HLTC Gooiland weer mogelijk om padellessen te volgen. Deze lessen geven wij op de padelbaan van Nike.

Padel Lespakketten

We bieden dit seizoen drie verschillende lespakketten aan. De pakketten bestaan uit 6, 8 of 14 lessen van 50 minuten. De lesgroep bestaat uit 4 personen. Onze trainer Jesse Veenstra zal met veel passie en enthousiasme de lessen geven en jullie de basis en fijne kneepjes van de padel sport bijbrengen .

Tijdens de mei- en zomervakantie is er geen les. Indien er lessen door weers- of andere onvoorziene omstandigheden uitvallen, dan hebben we hiervoor inhaaldagen gepland in juni en september.

Hieronder het overzicht van de lespakketten.

pakket Seis
€ 75,-
p.p.
6 lessen van 50 minuten

Lesgroep bestaat uit 4 personen

De lessen starten in april
(tijdens voorjaarscompetitie)

pakket Ocho
€ 99,-
p.p.
8 Lessen van 50 minuten

Lesgroep bestaat uit 4 personen

De lessen starten medio juni
(na voorjaarscompetitie)

pakket Catorce
€ 174,-
p.p.
14 Lessen van 50 minuten

Lesgroep bestaat uit 4 personen

De lessen starten in april
(tijdens voorjaarscompetitie)

Inschrijfformulier

Bij voorkeur stel je zelf een groep van 4 personen samen waarmee je wilt lessen. Ieder dient wel voor zichzelf het inschrijfformulier in te vullen en daarop aan te geven met wie hij/zij wil trainen. Het is natuurlijk ook mogelijk om je individueel in te schrijven. Wij delen je dan in bij een groep. Bij het inschrijven kan je ook aangeven of je voorkeur hebt voor lessen in de ochtend of middag.

Vragen? Neem direct contact met ons op!

Contactpersoon: Jesse Veenstra

E-Mail: info@heinermantennis.nl

Back To Top