skip to Main Content

Maak kennis met padel!

Heb plezier met je vrienden, familie of collega’s op de leukste en grootste padelclub van Amersfoort. 

Padel is de ideale sport om bezig te zijn met jouw fysieke en mentale gezondheid. En het is daarnaast een hele sociale sport, zowel op als naast de baan:

  • Je leert het al in 20 minuten. Dan speel je al leuke rally’s.
  • Bij elke bal die je slaat komen er gelukshormonen vrij omdat je telkens kleine successen behaald.
  • Na het spelen is je geest scherp en creatief.

Padel is een unieke racketsport met een eigen identiteit en cultuur. Je speelt padel op een padelbaan van 10×20 meter, met daaromheen wanden van glas en hekwerk. Padel speel je als dubbel, 2 tegen 2. In het midden is een net en de puntentelling komt overeen met die van tennis.

Holiday Try-out pakket – Padelles tijdens de zomervakantie

We bieden tijdens de zomervakantie een Holiday Try-out pakket aan. Dit pakket bevat 4 lessen van 50 minuten (in een periode van 2 weken), het gebruik van een leenracket en een afsluitend toernooitje. De lesgroep bestaat uit 4 personen en de lessen worden tijdens deze zomervakantieperiode zowel overdag als ’s avonds gegeven.

Goed om te weten

We verwachten veel aanmeldingen voor de padellessen tijdens de zomervakantie. Inschrijvingen van complete groepen (4 personen) hebben meer kans om te worden ingedeeld. VOL = VOL principe is van toepassing.

Let op! Als jullie je als groep aanmelden dient wel ieder voor zichzelf het formulier in te vullen. In het formulier vul je bij ‘Ik train graag samen met’ de overige namen in van de groepsleden.

Onze padeltrainers hebben veel zin om jullie bij Padel33 met veel passie en enthousiasme een complete introductie van de padelsport geven.

Vragen? Neem direct contact met ons op!

Contactpersoon: Christian Heinerman

E-mail: info@heinermanpadel.nl

Padel33

Schothorsterlaan 5
3822 NA, Amersfoort
www.padel33.nl

Back To Top